EtusivuAjankohtaistaUutiset

Vedenkäsittelyn ratkaisut esittelyssä Energiamessuilla 22.-24.10.2024

17.09.2024

KL-Lämpö Oy on jälleen mukana Energia 2024 -messutapahtumassa 22.-24.10.2024 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tervetuloa osastolle A429, missä KL-Lämmön asiantuntijat esittelevät parhaat ratkaisut energiatehokkuuden ja toimintavarmuuden parantamiseen erilaisissa lämmönsiirron, jäähdytyksen ja energiantuotannon järjestelmissä.

KL-Lämpö tarjoaa erilaisia energian säästöön tähtääviä kartoitus-, puhdistus-, kunnostus- ja korroosiosuojauspalveluita. Glykoliverkostojen kunnostukset ja uudelleentäyttöpalvelut sekä levylämmönsiirtimien huollot ja puhdistukset ovat merkittävä osa yrityksen toimintaa.

Tuotevalikoimaan kuuluvat myös erilaiset vedenkäsittelylaitteet ja  suodattimet sekä ioninvaihtohartsit. KL-Lämpö toimittaa laadukkaat Lanxess Lewatit -ioninvaihtohartsit energia- ja kaivosteollisuuteen suoraan Suomen-varastosta.

Tuottavuus kasvuun lämmönsiirron energiatehokkuutta parantamalla

Pirkkalassa KL-Lämmön päätoimipisteessä sijaitseva levylämmönsiirrinten huoltokeskus tarjoaa palveluita lämmönsiirron energiatehokkuuden parantamiseen ja kunnossapidon tehostamiseen.

Tarve energiatehokkuuden parantamiselle on huomattava: Motivan teettämän selvityksen mukaan heikentynyt lämmönsiirto aiheuttaa Suomen teollisuudelle jopa satojen miljoonien eurojen menetykset vuosittain[i]. Lämmönsiirrinten säännöllinen puhdistus ja kunnossapito ovat toimenpiteitä, joilla teollisuus pystyy huomattavasti parantamaan energiatehokkuutta sekä ehkäisemään tuotantoprosessien ongelmia.

Oman huoltokeskuksen myötä KL-Lämpö on kehittänyt lämmönsiirtimien huoltopalvelujen tarjontaa Suomessa. Toimintamalliltaan, kapasiteetiltaan ja palvelujen laajuudeltaan huoltokeskus on ainutlaatuinen Suomessa. Huoltokeskuksessa huolletaan erilaisia levylämmönsiirtimiä avaimet käteen -palveluna. Sen kapasiteetti ja huippuluokkainen laitteisto mahdollistavat suurtenkin siirtimien huollon ja haastavien projektien toteuttamisen. Monipuolisiin palveluihin kuuluvat myös huollot ja korjaukset asiakkaan tiloissa sekä tehokkaat CIP-pesut siirrintä avaamatta KL-Lämmön omilla laitteilla ja puhdistusaineilla.

KL-Lämpö Oy:

KL-Lämpö Oy edustaa vastuullista cleantech-liiketoimintaa, jonka tavoitteena on edistää energiatehokkuutta ja kestävää kehitystä.Yrityksen toiminta perustuu omassa laboratoriossa suoritettavaan korkealaatuiseen vesianalytiikkaan ja tutkimustoimintaan.

Suomalainen työ ry on myöntänyt Avainlippu-tunnuksen KL-Lämpö Oy:lle osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Tunnus on myönnetty nestekiertoisten järjestelmien ylläpito-, huolto- ja seurantapalveluille sekä KL-Lämpö Oy:n lämmönsiirtonesteille, Peittex-puhdistuskemikaaleille ja korroosionestokemikaaleille.

 

Lisätiedot: KL-Lämpö Oy, 020 761 9900, kl-lampo@kl-lampo.com

« Takaisin